فائزه حسین خانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با ابراز نگرانی نسبت به این که در کشور عملاً پهنای باند تضمینی در اختیار تلگرام قرار گرفته، اظهار داشت: به نظر می رسد که جریانی در کشور به شدت حامی تلگرام است و نمی خواهد که این پیام رسان تعطیل شود و از سویی گویا برای عده ای نیز از منظر اقتصاد رانتی، وجود تلگرام سودهای سرشار میلیاردی دارد.
وی افزود: اساساً در اختیار گذاشتن این حجم عظیم از پهنای باند اینترنت کشور در اختیار تلگرام به مصلحت نیست و مطابق با نیازها هم نمی باشد و حال آن که استفاده از شبکه های اجتماعی وطنی باعث کاهش هزینه ها به شکل قابل توجهی هم می شود.
این کارشناس فضای مجازی همچنین خاطرنشان کرد: از سویی به نظر می رسد که وجود فضای تلگرام از حیث سیاسی مطلوب برخی گروه ها و جریانات است و لذا آن ها نمی خواهند این فضا را از دست بدهند.
وی گفت: این مباحث در حالی وجود دارد که استفاده از شبکه های داخلی برای تضمین آزادی و امنیت مردم بهتر است، چرا که مانیتورینگ آن در داخل کشور انجام می شود و برای دسترسی داشتن به اطلاعات مردم می بایست بر اساس قوانین، حکم قضایی وجود داشته باشد و حال آن که در رابطه با تلگرام چنین مساله ای وجود ندارد.
۳۱۳/۸
نظر شما